toate categoriile
Zhejiang Leinuo Textile Technology Co., Ltd

Acasă> Produse > Fire acoperite > Fire acoperite cu aer

lycra albă brută 2030 fire acoperită cu aer pentru tricotat șosete


Cantitatea minima pentru comanda:1000kg
Pachet:67cm*45cm*31.5cm(ACY)
Timpul de livrare:Sub rezerva comenzii
Plata:T/T (30% avans; 70% înainte de încărcarea containerului); L/C la vedere.
Capacitate de aprovizionare:15 de tone pe zi
Port:Ningbo / Shanghai


ANCHETĂ
  • Descriere
  • Parametri și caracter
  • Serviciile Noastre
  • FAQ
  • aplicație
  • Anchetă
Descriere
Produs Tipul:Aer fire acoperite

Locul de origine:

China
Material:Spandex and poy yarn 
Nume de brand:Leinuo
Tip de fire:raw white lycra 2030 air covered yarn
Specificație:2030
Culoare:Alb brut/Negru brut/Potrivit clientului nevoilor
Certificare:Oeko-Tex Standard 100
Răsucire:s/z
Uniformitate:Standard
Utilizare:raw white lycra 2030 air covered yarn is suitable for weaving sports tights, such as swimming suit, ski suit, women's underwear, etc.


Parametri și caracter

DESPRE NOI


Aderăm la strategia de dezvoltare a protecției ecologice cu emisii scăzute de carbon și a mediului. Insistând mereu pe filozofia de afaceri „centrată pe client”, pentru a crea o întreprindere care economisește resursele și ecologică, cu politica calității de „calitate a tehnologiei avansate și satisfacerea continuă a clienților”.

Mai mult de 20 de ani de experiență în producție și servicii. Deține tehnologie de producție profesională, echipă de management al calității și muncitori industriali calificați și stabili.

We are mainly engaged in the production and sales of FDY, POY, DTY, ACY, SCY, High elastic yarn nylon, spandex,Fire industrialeNailon,și oferă materiale de înaltă calitate pentru toate tipurile de textile.

Companii lider în șosete și mașini circulare, promovând împreună dezvoltarea de noi produse, conducând tendința de dezvoltare a industriei și având o bună reputație în industrie.

Spandex 30D pentru fire 3075 ACY

Serviciile Noastre

PERSONALIZĂ CULOAREA

0f0b782af1880732e0d0db6a592c02d

FAQ

1.Î: Ce este ACY?

A:ACY este abrevierea lui Air Covered Yarn. Este format din spandex șiPOY. TProcesul cheie este injecția de aer. Și poate fi împărțit în Nylon ACY și Poliester ACY.


2. Î: Care sunt caracteristicile firelor acoperite cu spandex?

R: Fire acoperite cu aer (ACY pe scurt) este un fel de fire care este trasă de filament și spandex în același timp printr-un anumit tip de duză și pulverizat în mod regulat cu aer comprimat ridicat pentru a forma puncte de rețea ritmice. Țesătura se simte moale și neted; Firele acoperite mecanic (SCY pe scurt) sunt filate și răsucite pe miezul spandex cu tiraj uniform. Sunt răsucite și răsucite (abreviate ca TPM). Caracteristica principală a acestui fir este stilul său de țesătură netedă și dreaptă.

Aplicarea

What is the difference between air covered yarnпряжа с воздушным покрытиемand spandex covered yarn?


Fire acoperite cu aerпряжа с воздушным покрытием(ACY pe scurt) este un fel de fire în care filamentul exterior de fibre și firele de spandex sunt trase simultan printr-un anumit tip de duză, iar apoi aerul comprimat ridicat este pulverizat în mod regulat pentru a forma puncte de rețea ritmice. Țesătura se simte moale și netedă. ;

firul acoperit cu spandex (abrevierea engleză SCY) este filamentul exterior din fibră care se rotește constant și este înconjurat de miezul spandex care este tras la viteză uniformă. Este răsucit și are o răsucire (abrevierea engleză TPM). Caracteristica principală a țesăturii este stilul său plat și drept.

ACY SCY diferit

Anchetă
Întrebări și răspunsuri ale clienților
    Nu s-a potrivit cu nicio întrebare!