toate categoriile
Despre Noi

Despre Noi

Acasă> Despre Noi

Profilul Companiei

Zhejiang Leinuo Textile Technology Co., Ltd., fondată în 2003, este situată în orașul Zhuji, provincia Zhejiang, cu o suprafață de 12862.20 metri pătrați, cu o suprafață de construcție de 38,064.47 metri pătrați.

Compania este angajată în principal în producția și vânzarea de DTY, SCY (aer/mecanic), RCY (latex/ Spandex).Putem furniza materii prime de înaltă calitate cu diverse specificații pentru șosete de bumbac, șosete de mătase, lenjerie intimă fără cusături, mănuși, țesături de îmbrăcăminte și alte textile. Avem 8 mașini de adăugare elastice avansate, 1 mașină de acoperire cu aer, 21 de mașini de bobinat cu tambur, 120. mașini de acoperire mecanică a firelor, 26 de mașini de cauciuc din cauciuc spandex și 5 mașini de cauciuc de latex.

Compania are peste 10 ani de experiență în servicii de producție, tehnologie de producție profesională și muncitori industriali calificați. Am stabilit o alianță strategică profundă cu Nailon, poliester, furnizori de spandex, în special distribuitor Lycra. Pentru a promova ingineria de noi produse cu șosete și întreprinderi de mașini, au, de asemenea, o bună reputație, conducând tendința de dezvoltare în industrie.

Compania este situată în export de mare viteză, iar transportul convenabil permite livrare rapidă în timp. Este nevoie de 1.5 ore până la portul Ningbo, 2.5 ore până la portul Shanghai, 45 de minute până la Aeroportul Internațional Hangzhou Xiaoshan, 20 de minute până la Aeroportul Internațional Yiwu și 2.5 ore până la Aeroportul Internațional Shanghai Pudong.

Ne-am bazat pe piețele mai mari de tricotat și textile din Zhejiang, Jiangsu, Liaoning, Jilin, Taiwan de mulți ani și vânzări în Europa, Statele Unite, Asia de Sud-Est și alte țări.

Aderăm la strategia de dezvoltare a protecției ecologice cu emisii scăzute de carbon și a mediului. Insistând mereu pe filozofia de afaceri „centrată pe client”, pentru a crea o întreprindere care economisește resursele și ecologică, cu politica calității de „calitate a tehnologiei avansate și satisfacerea continuă a clienților”.

Istorie

certificate

certificate
certificate
certificate
certificate
certificate
certificate
certificate
certificate
certificate
certificate